Spruitjes eet je waarschijnlijk vooral gekookt of gestoomd. Ik kwam recent een recept tegen om ze in de Airfryer te grillen. Het leek me niet direct een supergroot succes, maar ik heb het wel voor je geprobeerd.
Review: HG Airfryer Reiniger
Een speciaal product om het mandje van je Airfryer nu eindelijk echt goed schoon te krijgen. HG belooft dat zijn Airfryer Reiniger de hardnekkige aanslag verwijdert. Is dat echt zo?
Waarom de formule voor baktijden in de Airfryer niet werkt
Je kunt van alles met een Airfryer. Bakken, grillen, opwarmen… noem maar op. Maar hoelang moet je eten precies in de mand? Na het lezen van dit artikel weet je in elk geval hoe je het NIET berekent en waarom de magische formule niet altijd werkt.
Tip: oude chips weer lekker uit de Airfryer
Chips die je te lang bewaart, wordt taai. In plaats van de aardappelschijfjes weg te gooien piep je ze weer op in de Airfryer.
Herfst bitterballen van de Lidl uit de Airfryer
Lidl heeft momenteel bitterballen voor de Airfryer (en oven) in het assortiment. Er zijn drie smaken, en Eetnieuws probeerde de variant met kaas en bier.
Is Marley Spoon echt ‘de betere box’?
Een tijd geleden probeerde ik verschillende foodboxen zoals Hello Fresh en Marley Spoon. Hoewel we bij de eerste zijn blijven hangen, was de andere ook prima. Daarom ging ik in op een verzoek om de box van Marley Spoon ook eens te bespreken op Eetnieuws.
Gevulde kipfilet met pijnboompitten uit de Airfryer
Van een simpele kipfilet maak je iets bijzonders in de Airfryer. Vul hem met snijbiet en pijnboonpitten en omwikkel hem met spek.
Waarom ik mijn Airfryer XXL wél voorverwarm
De grootste Airfryer van Philips, de XXL, hoeft eigenlijk niet voorverwarmd te worden. Ik doe dat vaak toch wel. In deze blogpost leg ik uit waarom.
Hello Fresh: mijn eerste ervaring met maaltijdboxen
Sinds een paar maanden laten we af en toe een maaltijdbox van Hello Fresh komen. Ik ben er best enthousiast over na een hoop getwijfel en vertel je er hier meer over.
Turkse gehaktballen met yoghurtsaus: hartig en fris
De Hollandse keuken en ik, het klikt niet. Ieder ander draait een bal gehakt met wat peper en zout en die is heerlijk. De mijne is altijd smakeloos en vaak droog. Dit recept komt uit de Turkse keuken en is wel lekker en sappig. Je kunt er de traditionele langwerpige gehaktstaven van maken, maar (platte) gehaktballen zijn […]