Deze spareribs zijn enorm lekker, je kookt ze eerst en grilt ze daarna op de barbecue. Door de marinade worden ze lekker sappig en smaakvol. Het vlees valt bijna van de botten af, maar er zit toch een lekker crispy randje aan. Je hebt wel veel tijd en best wat ingrediënten nodig.
Super choco fudge uit de vriezer
Hou je van chocolade en vind je het makkelijk altijd wat lekkers in de vriezen te hebben? Maak dan deze lekkernij. Het recept komt oorspronkelijk van Nigella Lawson en is heel makkelijk. Je kunt de blokjes fudge zeker een jaar in de vriezer bewaren.
Nederlander behaalt de titel SVH Meesterkok in het buitenland
Richard Ekkebus van Restaurant Amber (**) in The Landmark Mandarin Oriental Hong Kong is door Robert Kranenborg geïnaugureerd als SVH Meesterkok. Nadat Richard eerder op de KLM-vlucht van Amsterdam naar Hongkong de sterren van de hemel kookte, legde hij met volle overtuiging de proef voor zijn Meestertitel af in Hongkong. Hij werd op meer dan […]
Snelle carbonara vol groenten en zonder room
Nodig voor 4: -Pasta naar keuze, 80-100 gram ongekookt gewicht per persoon. Kleine pastasoorten zijn lekkerder dan spaghetti. Neem een goed merk, zoals Barilla. – 5 eieren – flink wat verse Parmezaanse kaas – 2 courgettes – 150-200 gram sperzieboontjes – rasp en sap van 1 citroen – olijfolie Stappen: 1- Haal de sperzieboontjes af, […]