Bosui niet weggooien, die groeit gewoon terug!

Bosui niet weggooien, die groeit gewoon terug!

BosuiHet menu van vandaag kan ik weinig inspirerends over vertellen. Lekkerbek uit de oven, spinazie en rösti. Allemaal uit de diepvries. Makkelijke woensdag. Maar ik heb wel een leuke tip voor het opnieuw gebruiken van bosui/lenteui.

Als je bosui gebruikt, laat dan het onderste stuk eraan zitten. Zet de stengels in een glas met een laagje water in de vensterbank. De stengel groeit dan gewoon weer aan, stukje bij beetje.

Ik ben nog aan het testen hoe lang dit precies werkt, maar je hoeft ze dus niet al na één keer weg te gooien.

 

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top